Tag med på tegnertur til Stockholm i 2022

I foråret 2022 rejser vi på tegnertur til Stockholm. Vi er ikke helt klar med den endelige planlægning, men du kan allerede nu melde dig til turen.

Søndag d. 8. maj:
Afgang med tog fra København H kl. kl. 10:19
Ankomst Stockholm Centralstation: kl. 13:34
Torsdag d. 12. maj:
Afgang med tog fra Stockholm Centralstation: kl. 16:12
Ankomst København H: kl. 21:25

Afgangstiderne kan ændres – Svenska Järnvägars køreplan for maj 2022 er endnu ikke offentliggjort.

Det endelige program for turen kommer senere, men vi ved allerede nu, at vi kommer til at bo på hotel centralt i byen, at vi spiser sammen den første og den sidste aften i byen, og at vi skal besøge nogle af de dejligste steder i Stockholm. Der vil både blive mulighed for at fylde skitseblokken, se på kunst, nyde den skønne by og hinandens behagelige selskab.

Tilmelding

til henriette@sidenhen.dk senest d. 1. marts 2022 – men vent ikke for længe, det er først til mølle-princippet, der gælder her. Prisen for at deltage i turen bliver 1.200,- kr. pr deltager, som skal være medlem af Tegnerforbundet.

Tilmeldingen er gældende og bindende, når man har meldt sig til turen, og når de 1.200,- kr. er indbetalt på
Tegnerforbundets konto: Reg.: 1551 Kontonr.: 366 804 29 45 eller på Mobile Pay: 236419

Tegnerturen til Stockholm er økonomisk støttet af midler fra VISDA.
Det forventes at alle deltager i de fælles aktiviteter.