Tegneudstillingen NYE TEGNINGER

For syvende gang viser PAKHUSgalleriet Nykøbing Sjælland en spændende tegneudstilling med foredrag og inspiration til det AT TEGNE.

Fernisering 14. august kl. 13 med velkomst og præsentation af tegnerne.

De udstillende tegnere er: Claus Seidel, Martine Noring, Kirsten Hammond Andersen, Anna Dea Djuraas, Henriette Wiberg Danielsen, Steen Malberg, Mogens Lykke Olsen, René Steen Sørensen, Annemarie Jepsen, Steen Bundgård, Hans Ole Herbst og Alice Guldberg Faber.
Se mere om de enkelte tegnere her.

Fx viser tegner Martine Noring originale illustrationer fra hendes seneste udgivelse Eventyret om Grønneskoven, en magisk fortælling for børn. Bøgerne vil kunne købes på udstillingen.

Ferniseringsdagen kl. 13: Velkomst, åbning af direktør Birgit Edvars Arkitektfirmaet Edvars & Edvars og præsentation af de enkelte udstillere.
Kl. 14.45 – 15.30 fortæller tegner Anna Dea Djuraas om det at være tegner og om hendes efteruddannelse på Animationsskolen i Viborg.

 

Spændende foredrag i udstillingsperioden

med efterfølgende rundvisning i udstillingen: Husk at bestille billetter på PAKHUSgalleriet hjemmeside pris pr. person for foredragene er 50 kr. Kan også købes ved indgangen.

Torsdag den 19. august kl. 19 i PAKHUSscenen: Kunsthistoriker Theis Vallø Madsen fortæller SKITSENS KUNSTHISTORIE. Se mere her.

Onsdag den 25.august kl. 19 i PAKHUSscenen: Bladtegner og meget mere Claus Seidel holder foredrag om hans storværk Til Stregen. Et 3.binds værk om bladtegnerne i Danmark, som udkom i 2020. Se mere her.

Lysten til at tegne håber vi at inspirere til ved at farver og papir er frit tilgængeligt på udstillingen og med særlig mulighed for at få sine tegninger med på udstillingen.

 

KOM, SE, HØR og BLIV INSPIRERET

Arrangør af udstillingen:  Annemarie Jepsen, Steen Bundgård, Hans Ole Herbst og Alice Faber

Kontaktperson:
Alice Faber
alicegfaber@gmail.com – 28 74 16 36

Udstillingen er støttet af
Tegnerforbundet af 1919 og VISDA

PAKHUSgalleriet
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland

14. august – 4. september 2021


Velkommen til fernisering 14. august kl. 13


Mandag til torsdag kl. 12-16

fredag kl. 11-15
lørdag 10-13
søndag lukket

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *