Tegner efterlyses til brætspil

Kære Tegnere
Jeg er på jagt efter en tegner eller en der kan lave illustrationer.
Jeg er i gang med at udvikle et nyt brætspil.

Lige nu er processen stadig på udviklingsplanet, hvor spillet med billeder fra internettet testes for at finde det optimale gameplay og “mechanics”

For at være i god tid har jeg forsøgt at finde tegnere på vores alle sammen’s google. Med det popper ikke frem ligesom kabler og andet man søger efter.

Men Tegnerforbundet kommer frem, så jeg håber i kan hjælpe med nogle mulige kontakter.

Jeg mangler en tegner der kan være med til at skabe et univers med 8-10 karakterer med særlige personligheder og karaktertræk.
Der skal laves flere spilleplader en hovedspille plade med en hovedø omgivet af vand med forskellige “sejlbaner”.
Der til kommer en Skatteø-plader med plader der kan udskiftes på de enkelte plader for at lave unikke skatteøer til de enkelte skatejagter.
Ideen er også, hvis børnene som spillet er rettet mod kan lide det, et par “skydebaner” hvor et klisse son et skib og en kulisse der liger en ø, kan holde et antal pirater der kan skydes ned i form af piraternes kampe mod hinanden på vandet og på øerne.
Samt selvfølgelig selve emballagen og indpakningen.

Jeg vil gerne have kontakt til en “ny spiller” der er åben overfor opgaven og ikke kommer med sine egne figurer. og har lyst til at være med på opgaven.

Har i en opslagstavle et messageboard eller lignende hvor man kan slå opgaver op og finde personer der har lyst til at høre mere om det.

Mvh.

Poul Enevoldsen

pebsus@gmail.com

1 kommentar til “Tegner efterlyses til brætspil”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *