Tak til Tegnerforbundets Fond

Tegnerforbundets Fond for Copydan-midler støtter mange spændende projekter. Læs her om arbejdet med tegneserien Wayfinders: Off Course.

Rapport til Tegnerforbundet

I 2020 fik vi støtte fra Tegnerforbundets Fond for Copydan-midler til at arbejde med Wayfinders: Off Course, en lang fantasy adventure tegneserie.
Vi startede Wayfinders: Off Course online, hvor vi stadig lægger en side op om ugen, gratis for alle at læse. Historien er, at et stort fredsskib er blevet sendt ud for at forsegle en fred mellem to nationer. Skibet synker på side to. Vores tre hovedpersoner skyller op på en øde ø og kommer derefter ud på en Odyssé af en rejse, i et forsøg på at få freden til at ske og finde hjem.
Men det er ikke nemt, for navigation virker ikke, magi er ikke som det skal være og det er svært at samarbejde om noget som helst.

Da vi havde nok materiale til bog 1, lavede vi en kickstarter for at få den printet. Vi brugte kickstarteren som en pre-order af bogen—og den var succesfuld!

Tegneserien er lavet digitalt; vi er tre om at skabe den sammen. Først har vi fundet ud af historien sammen, ved at lege den ud.

Cecilie, “Q”, skriver manuskriptet, et kapitel af gangen. Heidi, “Nat”, har designet karaktererne. Q og Heidi laver thumbnails sammen og tegner siderne: de skitserer en side hver, bytter og færdiggør hinandens. SnackBag Studios’ sidste medlem, Line, lægger flade farver på siderne.

Legatet fra Tegnerforbundet har betydet, at vi havde nok tid til at lave nok materiale til bog 1, som nu er printer. Nu er vi i gang med bog 2. legatet har også betydet, at andre kan se, at den historie, vi brænder for, er en god ide.

Tak til Tegnerforbundet!

Hvis man vil læse, hvad vi har lavet indtil videre, kan man finde Wayfinders: Off Course på Tapas her.
og Webtoon her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *