Se akvareller på Christiansø

Hvis du skulle være så heldig at komme et smut til Christiansø i den nærmeste fremtid, er der mulighed for at se værker af Tegner-medlem Steen Malberg:

Fugle i Palivaren

Fra den 12. til den 18. august udstiller Steen Malberg akvareller – primært med fuglemotiver – i Palivaren på Christiansø. Steen er af bornholmsk afstamning – hans mor er født og opvokset på Søgaard i Randkløve, hvor han var flere gange som barn. Fra gården, der ligger ned til kysten, kan man se Christiansø i det fjerne, som han dog først besøgte midt i 80’erne. Derefter blev det til årlige male- tegneture til Christiansø i 8 – 10 år frem med overnatninger på campingpladsen.
På udstillingen er der en enkelt gouache med Christiansø-motiv fra den tid, men ellers er det fortrinsvis akvareller med danske fugle, der vises. Musvitter, han kan iagttage i et træ uden for sine vinduer i København. Fuglekonger, som Steen oplevede i talrige flokke under et besøg på Bornholm for et par år siden. Men bl.a. også traner, isfugle, gærdesmutter – og gråspurve.
Steen passer selv udstillingen og alle er velkommen til at kigge forbi. Uden for åbningstiden kan man givetvis finde ham rundt omkring på øerne med skitseblokken.

Se mere på steen-malberg.dk

1 kommentar til “Se akvareller på Christiansø”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *