Plakatmanden i Aarhus

‘Plakatmanden – 200.000 plakater og en samler’ hedder bogen om vores medlem Peder Stougaard – og den er netop udkommet. Bogudgivelsen blev fejret i Kunsthal Aarhus den 5. marts.

Tegnerforbundet af 1919 støttede udgivelsen, og vi arrangerede selvfølgelig en tur til Aarhus i dagens anledning. Peder var dagens mand, og der kom virkelig mange mennesker for at fejre ham og bogen og for at se den fine plakatudstilling, som i øvrigt fortsat kan ses i Kunsthal Aarhus frem til d. 3. april –  se mere om den her.

Men Tegnerforbundet forspilder ikke en chance for at opleve noget, så da vi alligevel var i Aarhus, besøgte vi også Moesgaard Museum og deres meget fine udstilling om vikingefyrsterne i Rusland og Ukraine.

Der var masser af mennesker til receptionen i Kunsthal Aarhus

Se Forlaget på tredjes hjemmeside her, hvis du vil læse mere om bogen ‘Plakatmanden – 200.000 plakater og en samler’, og hvis du vil vide, hvor den kan købes.

Peder Stougaard holdt en tale og sagde tak til mange - og ikke mindst til sin kone Elsebeth Hansen

1 kommentar til “Plakatmanden i Aarhus”

  1. PederStougaard

    Kære alle mine venner i Tegnerforbundet, jeg takker af hele mit hjerte, for den smukke bog, det er stort og det havde jeg ikke lige set komme! men det gjorde bogen jo og det kan jeg takke Alice for, som fik ideen til bogen. Lise som har gjort et kæmpe arbejde med at skrive bogen, få samlet alle ender sammen, omkring mit liv og kunnen, Lise skriver godt, tak Lise. Henriette som på smukkeste vis, har designet bogens indhold, tak Henriette.
    Til slut en stor tak til , Lisbeth og Lars fra, Forlaget på Tredje, som står for udgivelsen af bogen, sammen med Tegnerforbundet.
    Bedste hilsner fra Peder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *