Nyt medlem: Tomas Björnsson

Tegnerne har fået endnu et nyt medlem, Tomas Björnsson, og vi har bedt ham fortælle os lidt om, hvem han er og vise os nogle af sine tegninger:

Jeg har en Ba (Hons) i illustration fra School of Art and Design i Wolverhampton, England og en kandidat i visuelt kultur fra Københavns Universitet.

Jeg har arbejdet som illustrator i over 10 år, med kunder fra både Danmark, England, USA og Canada. Jeg har stort set lavet alt inden for branchen. Jeg lavede DRs to ulandskalendere (2015), Røde Kors Københavns 100 års jubilæumsplakat, bøger for både danske, engelske og canadiske forlag samt bladillustrationer, bogforsider, plakater, logoer osv. I dag arbejder jeg hovedsageligt med gennemillustrede skolebøger til folkeskolen.

Jeg arbejder hovedsageligt digitalt i Clip Studio Paint (også kaldet Manga Studio 5ex), men hvis opgaven tillader det, arbejder jeg gerne med akvareller, og det hænder at jeg bruger de gode gamle airbrush.

Alt mit arbejde starter i en skitsebog – jeg elsker skitsebøger! Og fyldepenne og gode akvareller…

I min fritid skitser jeg byen og har i de sidste godt 9-10 år fyldt mange skitsebøger med bytegninger fra nær og fjern.
Jeg bor på Frederiksberg, er gift med Hanne og sammen har vi Karen.

2 kommentarer til “Nyt medlem: Tomas Björnsson”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *