Nye udfordringer – nye muligheder

For de fleste af os blev sommerferien noget anderledes end planlagt. Men det betyder ikke nødvendigvis, at den blev dårligere. Steen Malberg tog på en planlagt rejse med nye forhindringer – og med ny inspiration:

Fra træls til noget positivt

I februar bestilte jeg en flybillet til Lofoten via Oslo. Kort efter kom coronaen. Min billet blev ændret 5 gange før afgangen den 1. juli. I sidste omgang med en ventetid på 5 timer og 20 minutter mellem to fly i Oslo… Træls!

Jeg besluttede at bruge tiden til at gøre lidt mere ud af at tegne mennesker.

Så kom påbudet om at bære ansigtsmaske i Københavns Lufthavn og i flyet… Mere træls!

Jeg har i flere år leget med at forstærke en tegning med ganske lidt farveblyant, og benyttede lejligheden til at lege videre med det, og pakkede farveblyanter med i penalhuset.

Tiden fløj afsted i de forskellige lufthavne. Også på hjemrejsen, hvor jeg havde 4 timer 25 minutter i den lille Tromsø lufthavn.

Ventetiden blev alt andet end træls – og det fede var, at jeg synes, at jeg kom et skridt videre med at kombinere blyantstregen med farveblyant 🙂

Steen Malberg

3 kommentarer til “Nye udfordringer – nye muligheder”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *