Mød dragefuglene i Grønneskov

Tegnerforbundet har støttet vores medlem Martine Noring i hendes arbejde med bøgerne om Grønneskov. Nu ligger første bind i trilogien klar til udgivelse. Vi ønsker Martine tillykke. Læs her hvad hun fortæller om bøgerne og om arbejdet med dem.

Trilogien om Grønneskov

Vi, illustrator Martine Noring og forfatter Merete Flensted Laustsen, har de sidste to år arbejdet på ”Eventyret om Grønneskov – Dragefuglene vender tilbage”, som udkommer d. 3.9.2020 og er første bind i trilogien om Grønneskov.

Arbejdet med Grønneskovs-universet begyndte for tre år siden og missionen med Grønneskovs-trilogien er at styrke barn/voksen­-fællesskabet og skabe en ny fantasyverden med en god gennemillustreret fortælling om kampen mellem det gode og det onde i børnehøjde. Med bogen tager vi det bedste fra:

• Tegneseriegenren, ved at bogens form skaber plads til at oplæseren kan dramatisere dialogen/ karakterernes stemmer

• Ordløse opslag, der styrker dialogen mellem barn/voksen

• Aktivitetsark, til fordybelse i illustrationerne.

Bogen udkommer på eget forlag Pursuit of Magic, hvor vi også designer bæredygtige produkter indenfor gaveartikler.

Om bogen:

I første del ”Dragefuglene vender tilbage” af Grønneskovs trilogienintroducere jernspurven Flint og halemejsen Lange, falferne Tidsel og Sne-klokke. Med hjælp fra Gamle Ugle fra Ugletårnet opdager de, at deres skæbner er at blive dragefugle og dragefugleryttere, som kan hjælpe Grønneskov i kampen mod den særdeles onde og modbydelige Bjergtrold.

Under de fire heltes færd møder læseren både nemlinger, drillenisser, kongen af Grønneskov – Griffen Arkor, Havets Hersker, Mesterfalfen, den fæle og uhyggelige Bjergtrold, dens mørkevæsner og mange flere eventyrlige karakterer.

Tak

Tegnerforbundet har støttet projektet med en mentor ordning, hvor jeg, Martine Noring, og tegner Jasper Sebastian Stürup har haft en løbende dialog om projektets form og bogens visuelle forløb. Denne ordning bliver også en del af mit videre arbejde med bog nummer to “Eventyret og Grønneskov – De magiske kræfter”, der bliver udgivet til maj 2021. Samtidigt har Tegnerne og Autorkontoen støttet mit videre arbejde som tegner og illustrator. Et stort tak for jeres opbakning.

Se mere på Facebook her og på Pursuit of Magics hjemmeside her

1 kommentar til “Mød dragefuglene i Grønneskov”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *