Tegnerforbundet på Instagram

I Tegnerforbundet kommunikerer vi med hinanden på mange måder. Allerbedst selvfølgelig når vi mødes ude i virkeligheden – men vi har jo også hjemmesiden her, nyhedsmails fra bestyrelsen og senest men ikke mindst: Instagram.

Peter Herman blev medlem af bestyrelsen ved den seneste generalforsamling, og han har påtaget sig jobbet med at holde styr på vores Instagram-konto.

Her kan Tegnerforbundets medlemmer vise, hvad vi laver, vise arbejdsprocesser og resultater og fortælle hvad der rører sig i vores tegnerliv. På vores Instagram henvender vi os til hinanden og til alle andre, der måtte være interesserede.

Peters plan er holde vores Instagram levende og interessant. Han er gået i gang med at invitere medlemmerne indenfor: En ad gangen får vi mulighed for at præsentere vores arbejde – vi er jo nogle stykker, så hvis du ikke er blevet kontaktet endnu, så bliver du det før eller siden.

Hvis du har idéer til vores Instagram – eller hvis du gerne vil frem i tegner-præsentations-køen – er du velkommen til at kontakte Peter. Hans kontaktoplysninger kan du finde her.

Find Tegnerforbundet på Instagram her.

2 kommentarer til “Tegnerforbundet på Instagram”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *