Tak for støtten

Når Tegnerforbundets Fond for Copydan-midler har uddelt legater, beder vi altid om en afrapportering, når det projekt, som pengene blev søgt til, er færdigt, og nu har vi modtaget denne mail:

Jeg sender denne mail som tak for den bevilgede støtte til mit kursusophold i klassisk tegning på The Drawing Academy i Viborg. Støtten har gjort det muligt for mig at tage den fire måneder lange uddannelse i efteråret 2019, hvilket jeg ellers ikke ville have haft mulighed for. Jeg har arbejdet intenst med klassisk tegning hver dag, og lært en masse nyt. Blandt andet har jeg arbejdet med portrætter, croquis og lange anatomiske studier af levende modeller. Dette har styrket mine kompetencer og mit portfolio, og jeg er nu et skridt tættere på drømmen om at læse en professionsbachelor i Graphic Storytelling på The Animation Workshop, som er den samme skole der faciliterer tegneakademiet.

Jeg vedhæfter to billeder af tegninger jeg lavede i slutningen af kurset.

Mange tak for jeres støtte!

Venligste hilsener fra A. Hersom

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *