Fugl 2022-23

På Johannes Larsen Museet i Kerteminde har de en forkærlighed for fugle … for tre år siden samledes kunstnere fra nær og fjern i en fin fugleudstilling. Nu kalder museet igen på fuglekunstnere:

Kære kunstnere

Så er der snart gået tre år, siden vi første gang udsendte et open call for fuglekunst. Det endte med at blive en udstilling, som vi var rigtigt godt tilfredse med. Derfor gør vi det nu igen!

Vi håber, at jeres interesse for fuglen i kunsten ikke har fortaget sig i mellemtiden, og at I har lyst til på ny at byde ind med et eller flere værker til udstillingen i 2022. Deadline er 1. april. Så der er tid til både at tænke tanker, skabe, kassere, prøve igen, finpudse, være i tvivl og blive tilfreds.

Open call

Juryen for Fugl 2022 tæller i år: kunstner Maja Lisa Engelhardt, ornitolog og naturformidler Vicky Knudsen, kunstkritiker Tom Jørgensen, formand for Fugleværnsfonden, Martin Iversen, samt kunsthistoriker og leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Priess Gersbøll. Vi ønsker en udstilling med værker af høj kunstnerisk kvalitet.

Der vil til udstillingen i 2022 ikke blive inviteret kunstnere uden om censuren.

Byd ind senest 1. april 2022

Find formular til deltagelse samt proces for udvælgelse her.
Udstillingen vises fra 1. oktober 2022 til 15. januar 2023.

Bedste hilsner

Troels Malthe Borch
Museumsinspektør
Østfyns Museer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *