Fra Tegnerturen til Rom

I maj 23 havde vi nogle dejlige dage med Tegnerforbundet i Rom. Jeg har bedt alle deltagere, om at sende et – og kun et – billede fra turen til hjemmesiden. (Jeg bad om kun et billede fra hver, for jeg ved, at den flok er ikke til at styre, når det kommer til billeder). Og de billeder, jeg har modtaget fortæller ganske fint om vores rejse.

Birde Poulsen: Tusind tak for en skøn tur i godt selskab. Valg af tegning har været enkelt, fordi jeg kun fik lavet en eneste, den er fra de smukke termer. Men der er så vanvittig meget at se i Rom så jeg tog hjem med hovedet fuld af billeder.
Tegnere i en butik med tegneartikler - som børn i en slikbutik. Foto Kirsten Skotte
Uffe Boesen: Kul /blyants-tegning/akvarel fra Piazza del Popolo
Tomas Bjørnsson
June Allison: Vi sidder og tegner mennesker på en café
Steen Malberg
Anne-Mette Odgaard: Der var mange smukke ting på Etrusko Museet, men jeg faldt pladask for denne kande
Alle rejsedeltagere - undtagen Kirsten Skotte, hun tog billedet
Kirsten kom ikke med på gruppebilledet, men hun var med på turen - det kan man se her. Foto: Henriette Wiberg Danielsen
Rasmus Julius: Fra min skitsebog. Bygningernes linier i Rom som kører lidt på kryds og tværs, er facinerende og giver byen en masse stemning.
Fra Katrine Marie Nielsens skitseblok
Julie Asmussen
Rie Skovgaard: Vi gik og gik og gik i solens bagende varme. Her på vej mod helligdomme og katakomberne.
Naja Abelsen: Har valgt mit akvarelstudie fra Caracallas Termer, fordi det er så sjældent at jeg laver akvarelstudier, og denne føles som en forløsning, som noget der endelig lykkedes, og fordi ruinerne i byen var noget jeg havde glædet mig meget til
Kamila Slocinska: Ruiner er åbenbart ikke for mig. Det er træer i Rom dog
Runa Steppinge: Jeg blev helt forelsket i de smukke, høje pinjetræer der var overalt i Rom. For mig var de meget eksotiske og stemningsskabende, -prøvede at tegne dem da vi besøgte det romerske bad. Tak for en virkelig fin, intens og hyggelig tur ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *