Ekstraordinær generalforsamling

Tiderne skifter, og ind imellem må vi tage vores skik og brug op til revision. Den store verden (her i form af EU) stikker også sin næse i vores små cirkler. Det betyder at reglerne for fordeling af CopyDan-midler ændres, og det vil få indflydelse på Tegnerforbundets virke i fremtiden.

Vi har altså brug for at skrive dele af vores vedtægter om. Sammen med vores advokat Michael Nathan har bestyrelsen kigget ændringerne igennem, og alle medlemmer skal nu have modtaget en indkaldelse med ændringsforslag.

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

TIRSDAG D: 25. OKTOBER 2016 KL. 18

i Mæt Café i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 8 i Valby

Efter generalforsamlingen inviterer Tegnerne på middag. Hvis du ønsker at spise med, skal du seneste d. 20. oktober melde dig til spisning ved at sende en mail til web@tegnerforbundet.dk

Sæt  X i kalenderen!

Fra generalforsamlingen i 2015. Skitse af Rasmus Palmelund Kviesgaard

3 kommentarer til “Ekstraordinær generalforsamling”

 1. jeg har noteret det i min kalænder, jeg går ud fra, vi får tilsendt vedtægtsændringerne, så vi ved hvad der skal stemmes om Tegnerne-Tegnerforbundet af 1919 og vedtægterne.

  1. Alice guldberg Faber

   Kære alle

   Jeg har pr. mail den 9.10.16 sendt indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling den 25.10. med bilag, hvor ændringer til vedtægterne fremgår.

   Vel mødt og varme hilsener Alice

   Alice Guldberg Faber/mail alicegfaber@gmail.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *