This user account status is Godkendte

This user has not added any information to their profile yet.

deedeecomics.wixsite.com/deedeecomics

www.artbydeedeecomics.blogspot.com

Siden jeg kunne holde på en blyant har jeg tegnet og malet som en gal. Dette kulminerede i, at jeg i 2009 tog en bachelor i animation på The Animation Workshop i viborg. Har siden arbejdet freelance med forskellige arter af illustrationer fra ugeblade, børnebøger, logoer og hvad man nu ellers bliver spurgt om inden for branchen.
 Mit hidtil længstvarende job har været hos Copenhagen Bombay/ Wulff Morgenthaler hvor jeg animerede på succes sitcom serien "Pandaerne" som alle jo ved blev en drønende succes!
 Herefter har jeg måtte tage nogle småjobs her og der i animations industrien.
 Har efterfølgende måtte indse, at god gammeldags 2D animation ikke kan give mig smør på brødet så længe jeg bliver i Danmark, det er desværre en trist sandhed, at det er en pengebranche der også har set lyset i "made in china" brands'ne og som derfor outsourcer alt vores dejlige arbejde til de billige lande. Jeg valgte derfor at gøre endnu et forsøg på at overleve i branchen ved at opgradere mine 3D evner, da der stadig er en smule arbejde af den slags i Danmark. Men derudover holder jeg stadig fast i mine illustrationer. Jeg arbejder både med klassisk tegning, maling (det være sig både akvarel, akryl og olie), men mest sidder jeg nok med photoshop.

 

Se i øvrigt min kortfilm "Et Børnehjem" som blev nomineret i kategorien "bedste animationsfilm" ved Ekkos filmfestival og som lå på top 10 listen 13 uger i træk: http://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/et-bornehjem/

Billede1

En fantasy tegning jeg lavede for at afkræfte den forestilling hos mange folk, at jeg kun tegner nuttede motiver jævnfør min hjemmeside www.deedeecomics.com

Billede 2
Billede3
Billede 4

Julekort 2016. Prøver at se julen fra et mere realistisk synspunkt, omend jeg elsker den klassiske jul med dyner af sne og klassisk gammeldags hygge.

Billede5
Billede 7
Billede 8
Billede 9

Illustration til en børnebog " Fenella; a fable of a fairy afraid to fly", a Susannah Cord, Brown Books

Inspiration fra mit ophold i London i forbindelse med et internship hos Cartoon Network

Billede 11

Foreløbig udkast til en ide til børnebog af eget ophav.

Billede 12

Forside til bog af eget ophav.