Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

29845794
Stejlbjergvej 23 G 2 th
6000 Kolding

Uddannet Cand. Design ved Designskolen Kolding på instituttet for kommunikationsdesign i 2013. Har haft et udvekslingssemester ved Hochschule für Angewandte Wissenschaften i Hamborg ( Hamburg University of Applied Sciences ). Har efter uddannelsen forsøgt at etablerer mig som tegneserietegner og illustrator.

Forsøger at holde fast i de klassiske discipliner inden for tegning, såsom håndtegning, iagttagende tegning, croquis og perspektivtegning, men har også taget de moderne hjælpemidler i form af computer og tilhørende programmer til mig, i det omfang jeg kan få til, at passe ind i min arbejdsgang.

Mit første stykke professionelle værk, en børnebog med titlen: Wolfgang - Opfinder af 1. rang, blev udgivet af forlaget Jensen & Dalgaard den 26. november 2015.

Billede1

Coveret til min første børnebog med titlen: Wolfgang - Opfinder af 1. rang. Udgivet af forlaget Jensen & Dalgaard 26. november 2015.

Billede 2

En færdig side i farver fra mit tegneserieforløb hos tegnestuen Gimle.

Billede3

Iagttagende tegning fra Den Kongelig Gipsafstøbningssamling i København.

Billede 4

Illustration fra temaforløbet ILD i Hamborg.

Billede5

Iagttagende tegning fra Hagenbecks Tierpark i Hamborg. Denne gang med levende dyr.

Billede 6

Illustrationsforløb om mindre kendte mytologiske figurer. De her to er fra den assyrisk/ babylonske mytologi.

Billede 7

Iagttagende tegning fra Hamborg zoologiske museum. Fyren her stammer oprindeligt fra Hagenbecks Tierpark, og i sin tid også maskot for et af de tyske tv-kanaler. Da han døde, blev han udstoppet og kom så på Hamborg zoologiske museum. Han hedder Antje forøvrigt.

Billede 8

Perspektivtegning af Sct. Michaelskirken i Kolding, fra et selvvalgt studieforløb. Det gjorde dog ikke arbejdet letterer.

Billede 9

Illustration fra mit bogforløb i Hamborg. Temaet var den russiske revolution for mit vedkommende.

Billede 10

Et af billederne fra mit afgangsprojekt fra Designskolen Kolding. Kernen i projektet var, at skabe en ny type illustration til Randers hospital, der anvendte nyeste viden omkring farvers helbredende indvirkning. Som tema for motiverne fokuserede jeg på det historiske Randers.