Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Farum

Følg min blog med tegninger skudt fra hoften på:

www.artbydeedeecomics.blogspot.com

Siden jeg kunne holde på en blyant har jeg tegnet og malet som en gal. Dette kulminerede i, at jeg i 2009 tog en bachelor i animation på The Animation Workshop i Viborg. Siden har jeg arbejdet freelance med forskellige arter af illustrationer fra ugeblade, børnebøger, logoer og hvad man nu ellers bliver spurgt om inden for branchen.
Mit første job efter endt uddannelse var som 2D animator hos Wulffmorgenthaler på sitcom serien ”Pandaerne”. Herefter har jeg haft forskellige småjobs her og der i animations industrien hvor jeg bl.a. har lavet explainer videoer for Velux, reklamespots for firmaer som Tryg og firmaet Exodraft.
 I enperiode har jeg måtte indse, at god gammeldags 2D animation ikke kan give mig smør på brødet så længe jeg bliver i Danmark, det er desværre en trist sandhed, at det er en pengebranche der også har set lyset i at outsource meget af den type arbejde jeg laver til de billige lande. Jeg valgte derfor at gøre endnu et forsøg på at overleve i branchen ved at opgradere mine 3D evner med en masterclass, da der stadig er arbejde af den slags i Danmark. Men derudover holder jeg stadig fast i mine klassiske 2D illustrationer. Jeg arbejder både med klassisk tegning, maling (det være sig både akvarel, akryl og olie), men mest sidder jeg nok med photoshop på min computer.
  I de seneste 5 år har jeg arbejdet som grafiker/ animator hos spilfirmaet Moviestarplanet, som er en social platform til de såkaldte tweens. Her har jeg produceret massevis af content til de spilglade børn og unge, som tæller i millionvis på spillet, nærmere bestem 400 mio. Brugere på verdensplan.
  Men nu er det tid for mig at søge nye græsgange. Jeg har mange personlige projekter der venter i kulissen, blandt dem en graphic novel i edvardiansk stil og en kortfilm jeg tænker snart at tage fat på.

 

Se i øvrigt min kortfilm "Et Børnehjem" som blev nomineret i kategorien "bedste animationsfilm" ved Ekkos filmfestival og som lå på top 10 listen 13 uger i træk: http://www.ekkofilm.dk/shortlist/film/et-bornehjem/

Billede1

Fantasy doodle

Billede 2

Inspiration fra mine mange ture til dejlige Irland. Pub miljø med sømænd.

Billede3

Character design konkurrence med temaet: Harry Potter. Har prøvet forskellige stilarter af på denne tegning.

Billede 4

Julekort 2016. Prøver at se julen fra et mere realistisk synspunkt, omend jeg elsker den klassiske jul med dyner af sne og klassisk gammeldags hygge.

Billede5
Billede 6

Jeg har en stor forkærlighed for fiskerlivet i Danmark. billedet her er vector grafik.

Billede 7
Billede 8

Akryl. Illustration til fantasy novel af eget ophav.

Billede 9

Illustration til en børnebog " Fenella; a fable of a fairy afraid to fly", a Susannah Cord, Brown Books

Billede 10

Concept tegning til computerspil.

Billede 11

Foreløbig udkast til en ide til børnebog af eget ophav.

Billede 12

Forside til bog af eget ophav.